Reacties

Heb je een webinar bij ons gevolgd?
Laat dan hier weten hoe je het vond!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Pascale Vervoort, België
6 maanden geleden

Beste,
Hartelijk bedankt voor het fantastisch webinair.
Het was enorm boeiend en leerzaam
U brengt het op een zeer aangename en verstaanbare manier, dit heb ik nog niet veel tegen gekomen en geloof me heb
al veel gevolgd, je geeft veel bijkomende info, gaat dieper in de materie, zeer duidelijk, echt wat ik zoek
Ik zal je website zeker in het oog houden om meerdere dingen te volgen en wie weet als het me toelaat om tot bij jou te komen voor cursus

Alvast bedankt en graag tot een volgende keer

Met vriendelijke groet

Pascale Vervoort

Riet Peters Feetaliteit
7 maanden geleden

Ik ben al begonnen met mijn moeder van 91 jaar die corona kreeg . Gedurende 5 weken ben ik constant bij haar in huis geweest ( woont nog zelfstandag , was voorheen heel fit en actief) om haar te verzorgen samen met de wijkverpleging .
Toen mijn lesmateriaal kwam zag ik precies wat ik kon/ mocht doen dus heel voorzichtig ben ik begonnen met strijkingen over de meridianen met het accent op de nier , long, milt, lever
Haar klachten waren namelijk heel slecht slapen , hele droge mond kortademig, benauwd , hield veel vocht vast en was heel onrustig/ bang .

Na 1 behandeling kwam er al beweging , ze zag er wat fitter uit en voelde zich ook een beetje energieker .
Zij was graag mijn proefkonijn op mijn voorbereiding op de webinair . Ik ga rustig door met haar .

Dank je wel voor deze mooie duidelijke , waarde volle webinair .

Jeannet
7 maanden geleden

WOW Riet... kippenvel!
Wat een heerlijk gevoel dat je op deze manier kunt bijdragen aan het herstel van je moeder!

Heel veel succes en we hopen dat ze snel opknapt!

Jeannet

Reacties binnengekomen via mail:

A.G.: 'De kennis van het ontstaan van covid en de Chinese kijk hierop heeft enorm verduidelijkt wat er precies in het lichaam gebeurt bij besmetting. Het lijkt ineens zo logisch, en ook duidelijk hoe je dit vanuit de TCM zou kunnen behandelen. Het voelde als een stukje medische basiskennis waarvan eigenlijk alle therapeuten op de hoogte zouden moeten zijn om cliënten na een covid besmetting te kunnen helpen met hun (rest)klachten'.

I.N.: ' Wat was het weer interessant en ben blij dat ik toch nog mee kon doen vandaag. Het webinar was weer verhelderend. Wat ik ook zo fijn vond was de ontspannen sfeer. voor mijn gevoel ging de tijd veel te snel en had ik nog wel iets langer willen brainstormen met mijn collega’s. Ik ben blij met mijn investering het was het meer dan waard. Hoop dat je nog vaker dit soort webinars gaat geven. ;)'

 

S.K.: 'Nogmaals dank voor je mooie Webinar van vandaag. Ik heb genoten. In deze bizarre tijd een mooie en fijne manier om toch in ontwikkeling te blijven.

J.J.: 'Hartelijk bedankt voor je heldere en enthousiaste uitleg, zowel vanmorgen als vanmiddag. De PowerPoints zijn erg duidelijk en goed toepasbaar. Het volgen van de 2 webinars heeft mij meer stevigheid en vertrouwen gegeven hoe ik mijn cliënten kan ondersteunen. Mooi hoe de uitleg van vanmiddag mij nieuwe mogelijkheden geeft om ook bij vastgelopen emoties behandelkansen te zien en met relatief eenvoudige aanpak. Vooral mijn complimenten naar het duidelijk aangeven van de acupunctuurpunten, dit heb ik nog niet zo helder uitgelegd gekregen'.

 

R.K.: 'Bedankt, het waren beide erg mooie Webinars. Ben blij dat ik ze allebei heb gevolgd.'

 

S.L.: 'Bedankt voor wederom een super interessant webinar! Ondanks dat het soms wat ingewikkeld leek, vond ik het erg duidelijk'. 

 

G.B.: 'Fijn om meer achtergrond te hebben en te weten wat te doen'.

 

M.K.: 'Ook dit webinar was weer waardevol en interessant, je geeft op een heel prettige en duidelijke manier les. Dank je wel'!

 

M.R.: 'Dank je wel voor het informatieve webinar. Fijn om weer even bezig te zijn. En zeker om weer even de TCM op te halen. Hopen dat we het snel mogen toepassen.

 

C.L.: 'Voor mij was het een goed opfris webinar. De schakel van Covid 19 naar de TCM visie is heel mooi om over te horen. De informatie die je presenteerde was heel duidelijk opgezet. Mooi ook om via de chatfunctie en vanuit groepjes te werken. Hierdoor kwam er een interactieve webinar, die mij erg aansprak. Het stimuleert om zo bezig te zijn'.